BejelentésTurulfa Kft
Ünnepi alkalmak fája

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
2016

Kedves Látogató! Sokan kérdezik tőlem, hogy hol van üzletem, milyen vásárokban tudnának megtalálni. Vásárolni személyesen nálam a manufaktúrában is lehetséges (8460 Devecser, Arany János utca 21.) és természetesen járok különböző rendezvényekre is országszerte. Ezért ajánlom szíves figyelmükbe Vásárok 2016 menüpontban a következő eseményeket, melyeken biztos megtalálható leszek.

Fő profilom a bútor- és épület asztalosság, a faműves termékek, díszdobozok, címerek készítése. A faműves munkáim mintáit 0,2-0,3 mm vastagságú kis lombfűrész segítségével, kézi irányítással vágom ki. A mintákat kifűrészelés előtt nagyon gondos tervezés előzi meg, majd ezt követően kerül a 6-7 mm-es falemezre.


Leggyakrabban a hazai gyümölcsfa fajainkat használom fel, mégpedig azért, mert a „régi” emberek is gyakran rótták rájuk örömüket, bánatukat. Ha még nem látta a szilvafa bordólilás fáját, a körte csodálatos hullámait, az alma és a dió gesztjének barna fodrait, vagy a cseresznye, meggy, szederfa színvilágát, akkor biztos elvarázsolja majd Önt is. Ezek azok a háztáji fafajaink, melyek őrzik elődeink gondolatait, sok évszázados hagyományait. Hol csak egy sima rovásban, hol finoman kimunkált dísztárgyakban, melyek régi hagyományokról, erkölcsről és hitről mesélnek nekünk.
Ha ezeket a régi fákat megszólaltatjuk az idők mélyéből talán mesélnek a ma emberének. Remélem elmesélik majd Önnek is azt nyugalmat, harmóniát, melyre az embernek oly nagy szüksége van ebben a rohanó világban. Remélem, hogy munkáimban Ön is megleli majd a maga meséjét.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!